Macrame Tijd Voor een. Workshop

In de media

Hier moet nog een intro tekst komen voor in de media

Regio Alkmaar Magazine (RAM)

Via de Talentencirkel van de SAKS scholen was ik gevraagd om een interview te geven. Uiteraard vond ik dat ontzettend leuk om te doen.

De Talentcirkel is een platform waar professionals in uiteenlopende beroepen, zoals dans, fotografie, creatief ect, gekoppeld worden aan SAKS scholen om hun passie te delen met de kinderen. Zo kom ik op verschillende scholen om creatieve workshops te geven.

Eigen Huis & Tuin

Wauw!

Gevraagd worden om op tv mijn dromenvanger workshop te laten zien. Dat is toch wel een stoute droom die in vervulling ging en een ontzettend leuke ervaring. Wil je de gehele uitzending zien en heb je Videoland?

KvK Better Business

Als startende ondernemer mocht ik in gesprek gaan met Serge, de grote man achter Squla! Hem het hemd van het lijf vragen en leren van zijn antwoorden en van zijn ondernemersreis.

Ontzettend inspirerend en een voorrecht om als startende ondernemer deze kans te mogen krijgen.

Noord West Ziekenhuis

Toen de eerste corona patiënten de ziekenhuizen overstroomden, heb ik anderhalve meter aan verwarmende hartjes gehaakt. Deze hartjes waren een gebaar van dankbaarheid naar het zorgpersoneel toe en werden aan deze hardwerkende helden uitgedeeld.

Zelf ook deze mooie hartjes maken en iemand een hart onder de riem steken? Abonneer je dan op de Knutselkoningin op YouTube!

Artikel in magazine VRUCHT

Trakteren is een feest!

Toen er 'over de top' trakteer moeders werd gevraagd, voelde ik me direct aangesproken. Ik vind het heerlijk om gezonde traktaties in een mooi jasje in de klas van mijn kinderen neer te kunnen zetten.

Daarnaast weet ik dat er genoeg moeders zijn, die dit ook zouden willen, maar het zelf niet voor elkaar krijgen. Geen nood!

Daarvoor heb ik templates als download in mijn webshop klaarstaan. Uitprinten, knippen en klaar! Jij hebt een geweldige traktatie in handen en de heldin in de ogen van jouw kind!