In de media

KvK Better Business

Als startende ondernemer mocht ik in gesprek gaan met Serge, de grote man achter Squla! Hem het hemd van het lijf vragen en leren van zijn antwoorden en van zijn ondernemersreis.

Ontzettend inspirerend en een voorrecht om als startende ondernemer deze kans te mogen krijgen.

nwz verwarmende hartjes voor het hardwerkende personeel

Noord West Ziekenhuis

Toen de eerste corona patiënten de ziekenhuizen overstroomden, heb ik anderhalve meter aan verwarmende hartjes gehaakt. Deze hartjes waren een gebaar van dankbaarheid naar het zorgpersoneel toe en werden aan deze hardwerkende helden uitgedeeld.

Zelf ook deze mooie hartjes maken en iemand een hart onder de riem steken? Abonneer je dan op de Knutselkoningin op YouTube!

Artikel in magazine VRUCHT

Trakteren is een feest!

Toen er 'over de top' trakteer moeders werd gevraagd, voelde ik me direct aangesproken. Ik vind het heerlijk om gezonde traktaties in een mooi jasje in de klas van mijn kinderen neer te kunnen zetten.

Daarnaast weet ik dat er genoeg moeders zijn, die dit ook zouden willen, maar het zelf niet voor elkaar krijgen. Geen nood!

Daarvoor heb ik templates als download in mijn webshop klaarstaan. Uitprinten, knippen en klaar! Jij hebt een geweldige traktatie in handen en de heldin in de ogen van jouw kind!