Wat doe je eraan?

Waarom zou je wat met die drang tot creativiteit moeten doen?

Je kan gewoon blijven kopen en weggooien, zoals je nu doet. Niets moet, alles mag.

Maar ik zal jou vertellen wat voor verandering het mij heeft gebracht.

Voor mij heeft het zelf creëren ontspanning gebracht. Terwijl mijn handen bezig waren, werd het in mijn hoofd rustig. Dit is de grootste helper geweest tijdens mijn donkere dagen in mijn burn-out fase.

Ik voelde me steeds zelfverzekerder worden over wat ik maakte en hoe het er uiteindelijk uit kwam te zien. Het werd steeds professioneler en mooier, waardoor het voor mij steeds leuker werd om te blijven doen. Ik heb me letterlijk uit mijn burn-out geknutseld.

Mijn kinderen zagen mijn voorbeeld en wilden ook dolgraag iets maken. Ze waren zo blij met wat ze gemaakt hadden, dat ze daar alleen nog maar mee wilden spelen. Super gaaf om te zien dat goed voorbeeld, doet volgen.

Je mag denken…leuk voor je!

En je gaat verder met jouw leven als onderdeel van de consumptiemaatschappij, waarin je blijft bijdragen aan de steeds groter wordende afvalberg. Waarin je blijft denken “dat kan ik toch niet”, “dat is niet voor mij weggelegd”. Waarin jouw (klein)kinderen steeds maar blijven vragen om meer en ander speelgoed, omdat ze de waarde ervan niet meegekregen hebben, want wanneer het stuk is, wordt er weer nieuwe gekocht.

Of

Je schrijft je in voor de gratis video’s met daarin 3 simpele DIY’s.